Antonescu: Cei implicaţi în Iniţiativa România Liberală nu au de ce să mai fie membri ai PNL

Postat la 22 aprilie 2013 13 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că membrii partidului care sunt implicaţi în Iniţiativa România Liberală nu au de ce să mai fie membri de partid, din moment ce militează împotriva PNL, precizând că nu poate fi acceptată "bigamia politică", deoarece înseamnă promiscuitate.

Antonescu: Cei implicaţi în Iniţiativa România Liberală nu au de ce să mai fie membri ai PNL

 Antonescu a fost întrebat cum vede lansarea de luni după-amiază a Iniţiativei România Liberală, promovată de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

"Că e mare, că e mică, fundaţia, aşezământul respectiv - cum doriţi să-i spuneţi - nu dăunează PNL. Că PNL, soarta sa, scorul său politic, reuşitele sale sau nereuşitele sale nu pot fi influenţate de astfel de grupuscule fără legitimitate, fără consistenţă, aşa cum există informaţiile. Altceva însă trebuie spus foarte limpede. Este inacceptabil ca vreun membru al PNL să facă parte, să susţină, să se asocieze în vreun fel cu un grup de oameni al cărui document fondator şi fundamental este îndreptat în totalitate împotriva PNL, nici măcar a preşedintelui PNL, ca de obicei. Este pur şi simplu un micuţ şi plicticos manifest anti-PNL", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a precizat că, având în vedere că în Iniţiativa România Liberală participă şi alţi politicieni din alte formaţiuni politice în opoziţie cu PNL, "rezultă că este cu totul şi cu totul inacceptabil şi nu va fi tolerat ca vreun membru al PNL să se asocieze cu aşa ceva".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-cei-implicati-in-initiativa-romania-liberala-nu-au-de-ce-sa-mai-fie-membri-ai-pnl-10780599
10780599
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.