Ansamblul exclusivist de birouri unde soluţiile de iluminat folosite reduc consumul de energie electrică cu peste 50% faţă de variantele convenţionale

Autor: Georgiana Călin Postat la 05 septembrie 2017 166 afişări

Proiectul Aviatorilor 8, dezvoltat de NEPI Rockcastle, încorporează soluţii de iluminat inteligente integrate sub conceptul „smart office”, realizând o reducere a consumului de energie electrică cu peste 50% faţă de variantele convenţionale. Sistemul îşi propune să îmbine eficient lumina naturală cu soluţiile de iluminat artificial Philips Lighting.

Ansamblul exclusivist de birouri unde soluţiile de iluminat folosite reduc consumul de energie electrică cu peste 50% faţă de variantele convenţionale

„Noul spaţiu, iluminat în premieră cu cele mai moderne soluţii LED, reprezintă exemplul ideal de administrare eficientă a luminii naturale, întrunind toate criteriile impuse de conceptul smart office. Ne bucurăm că, prin intermediul sistemului şi al corpurilor de iluminat special create pentru a oferi atât eficienţă energetică, cât şi confort, am putut contribui la finalizarea celui mai sustenabil complex de birouri din România”, a declarat Silviu Bulzan, key account manager office & industry CEE, Philips Lighting.

Peste 500 de corpuri de ilumint LED au fost instalate în toate zonele clădirii cu o suprafaţă de aproximativ 7.700 mp, realizând o reducere a consumului de energie electrică cu peste 50% faţă de variantele convenţionale. Sistemul de iluminat al birourilor este format din corpuri arhitecturale suspendate Flatmoon şi oferă chiriaşilor datorită chiriaşilor flexibilitatea opţiunilor de control – corpurile de iluminat pot fi puse în funcţiune exclusiv în momentul şi în locul în care este nevoie de lumină, contribuind astfel la maximizarea economiei. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.