Cel mai ciudat festival din lume: totul a început acum 31 de ani prin arderea unei statui - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota, Roxana Cârcior Postat la 04 septembrie 2017 686 afişări

Cine ar fi crezut că doi prieteni care au dat foc unei statui de aproape 2 metri şi jumpătate pe o plajă din San Francisco în 1986 avea să dea naştere unuia dintre cele mai mari şi cele mai ciudate festivale din lume

Festivalul "Burning Man" are loc în deşert şi zeci de mii de oameni participă, iar ritualul ardeii unei statui încă există, însă la o scară mult mai mare: statui de 32 de metri arzând în deşert (2014).

Ediţia de anul acesta a început pe 27 august şi s-a încheiat pe 4 septembrie şi în jur de 70.000 de oameni au mers în deşertul Black Rock pentru a sărbători. Evenimentul începe în ultima zi de luni a lui august şi se încheie în prima zi de luni a lui septembrie, care coincide cu sărbătoarea Labor Day.

Vezi în galeria foto imagini impresionante din cadrul festivalul "Burning Man"

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.