Angajări MASIVE în România: Una dintre cele mai mari companii din industria auto caută să ANGAJEZE mii de oameni

Postat la 15 octombrie 2018 5732 afişări

Fabricile de volane, centuri de siguranţă şi perne pentru airbaguri Takata din Arad şi Sibiu, preluate la finalul anului trecut de americanii de la Key Safety Systems (KSS) într-o tranzacţie la nivel global, au disponibile în prezent peste 670 de locuri de muncă, conform calculelor ZF pe baza infor­maţiilor existente pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad şi Sibiu.

Angajări MASIVE în România: Una dintre cele mai mari companii din industria auto caută să ANGAJEZE mii de oameni

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru fabricile de volane şi centuri de siguranţă de la Arad, unde compania Takata România caută 539 de oameni. Posturile sunt pentru montatori subansamble (193), confecţioneri îmbrăcare volane în piele (150), manipulanţi mărfuri (51), pentru şefi de echipe, ingineri, operatori, programatori sau tehnicieni, potrivit AJOFM Arad.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.