Simona Halep a decis să participe la Kremlin Cup, deşi are hernie de disc

Autor: Mihaela Măncilă Postat la 14 octombrie 2018 60 afişări

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc, însă acest lucru nu o ţine departe de racheta de tenis. Liderul mondial a ales să participe la "Kremlin Cup", turneu care se va desfăşura, începând cu luni, 15 octombrie, la Moscova.

Ilie Năstase a precizat însă că el nu ar fi procedat ca Simona Halep, dar, în acelaşi timp, a spus că nici nu ştie condiţiile dintre sportiva noastră şi organizatorii turneului din Rusia.

"Probabil că ea a semnat înainte contracte şi are obligaţia asta.

Nu ştiu cât de grav este şi dacă se poate opera sau doar se poate rezolva cu medicamente, dar cred eu, dacă aş fi eu, eu m-aş opri şi o lună şi două şi trei dacă e nevoie să mă refac şi atunci plec sănătos pe teren", a spus fostul tenismen, Ilie Năstase, care a răspuns şi la întrebarea cum ar fi rezolvat situaţia în care se regăseşte Simona - de 6 luni nu a mai jucat în sală: "Dacă vrei să câştigi turneul şi să ai şansa, te duci mai devreme, cu câteva zile, o săptămână chiar".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ILIE NASTASE,
MOSCOVA,
SIMONA HALEP

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.