Mai mulţi părinţi îşi retrag copiii de la şcoală din cauza unei învăţătoare din Teleorman. „Băiatul meu nu a mai vrut să meargă de frică”

Autor: Carmen Dumitrescu Postat la 13 octombrie 2018 67 afişări

Părinţii unor elevi din Teleroman şi-au retras copiii de la o şcoală din localitatea Troianul, acuzând comportamentul „ciudat” al unei învăţătoare, care ar râde sau ar ţipa din senin şi care ar fi bulversat elevii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Părinţii care au copiii înscrişi la Şcoala "Ion Preotu" din Troianul spun că învăţătoarea are probleme de comportament, că râde sau ţipă din senin, reuşind să bulverseze copiii, care o bat, o ameninţă sau fug din clasă.

Părinţii fac eforturi să convingă conducerea şcolii să o îndepărteze pe învăţătoare din unitatea de învăţământ, însă, pentru că a obţinut notă mare la titularizare, demersul este unul foarte dificil, astfel că mulţi au decis să-şi retragă copiii de la clasa ei sau chiar să-i mute în alte şcoli din judeţ.

Iulian Oprică, tatăl unui băieţel din clasa a doua la Şcoala "Ion Preotu" din Troianul, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că situaţia învăţătoarei este una care-i pune copilul în pericol.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ÎNVĂŢĂTOARE,
ELEVI,
ŞCOALĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.