Angajări la Lidl: ce joburi sunt disponibile pe final de an în Bucureşti şi în ţară

Postat la 19 decembrie 2012 31 afişări

Retailerul german Lidl, care are aproximativ 155 de magazine în România, angajează personal atât în ţară, cât şi la nivel naţional, potrivit site-ului companiei.

Printre cele 14 posturi scoase la concurs de retailer sunt atât poziţii de manager, dar şi de lucrători comerciali. De exemplu, Lidl angajează în Bucureşti un manager de proiect achiziţii tehnice, iar candidatul ideal trebuie să aibă cel puţin doi ani de experienţă, să cunoască limba engleză sau germană şi să fie rezistent la stres. În Bucureşti este disponibil, pe lângă funcţia de manager, un post de specialist în achiziţii tehnice, iar cei care vor să candideze pentru acest post trebuie să aibă, pe lângă o experienţă de 1-2 ani, cunoştinţe de limba engleză (şi, de preferat, de limba germană), dar şi de MS Office. La nivel naţional, Lidl este în căutarea unui casier pentru un magazin din Galaţi, unui lucrător comercial în oraşul Roman şi a doi asistenţi gestionare stocuri în judeţele Prahova şi Ilfov.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
lidl,
angajari,
joburi
/actualitate/angajari-la-lidl-ce-joburi-sunt-disponibile-pe-final-de-an-in-bucuresti-si-in-tara-10402571
10402571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.