Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei maşini, din curtea lui Gheorghe Dincă

Postat la 16 august 2019 65 afişări

Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe, printre care şi trei maşini, din curtea lui Gheorghe Dincă. Una dintre maşinile ridicate este chiar cea cu care ar fi fost răpită Alexandra Măceşanu.

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei maşini, din curtea lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au reluat vineri cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, bărbatul care care a recunoscut că a răpit şi ucis două fete, pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani).

Mai multe probe, printre care şi trei maşini, au fost ridicate de anchetatori. Printre maşinile ridicate se află cea cu care se bănuieşte că a fost răpită Alexandra Măceşanu. Alături de aceasta, din curtea lui Gheorghe Dincă au fost ridicate alte două maşini, mai vechi, printre care şi o camionetă, care a fost scoasă din curte pe o platformă a poliţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
ridicare,
anchetatori,
curte,
probe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.