ANALIZĂ: PNL şi PDL fac congres de fuziune, dar deocamdată se naşte doar Alianţa Creştin Liberală

Postat la 25 iulie 2014 24 afişări

PNL şi PDL se reunesc sâmbătă, în Sala Unirii din Palatul Parlamentului, pentru a spune ”Da” fuziunii celor două formaţiuni. Contopirea celor două partide este însă un proces juridic de durată, aşa că deocamdată liberalii şi democrat-liberalii vor convieţui în alianţă.

ANALIZĂ: PNL şi PDL fac congres de fuziune, dar deocamdată se naşte doar Alianţa Creştin Liberală

 Este vorba despre Alianţa Creştin Liberală, care va fi aprobată tot sâmbătă şi sub numele căreia PNL şi PDL vor merge cu candidatul comun la alegerile prezidenţiale din toamnă. De luni, liberalii şi democrat-liberalii nu doar că îşi vor spune creştin-liberali, dar şi sediile celor două partide vor fi rebranduite cu noul nume.

Desfăşurătorul zilei de sâmbătă - când vor fi aprobate atât alianţa electorală, cât şi fuziunea - este stabilit cu precizie germană, astfel încât de la 11.00 până cel târziu la 15.00, într-un interval de doar patru ore, vor avea loc nu mai puţin de cinci şedinţe paralele (trei la PDL, două la PNL) şi congresul comun, reuniuni pentru care au fost convocate în Capitală peste 2.000 de persoane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/analiza-pnl-si-pdl-fac-congres-de-fuziune-dar-deocamdata-se-naste-doar-alianta-crestin-liberala-12977922
12977922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.