Amenda care l-a speriat pe un timişorean. Pentru ce va scoate din buzunar 30.000 de lei

Postat la 01 noiembrie 2017 86 afişări

Dornic sa reamenajeze apartamentele pe care le detine in Timisoara, un barbat s-a apucat de lucrari serioase.

Amenda care l-a speriat pe un timişorean. Pentru ce va scoate din buzunar 30.000 de lei

Omul are locuintele intr-un imobil monument istoric din cartierul Fabric, a pornit reparatiile, insa n-a cerut de nicaieri vreo autorizatie in acest sens. Or legea in astfel de situatii cere o multime de documente, pentru ca lucrari in cladiri monument nu se fac decat cu avizul Ministerului Culturii si autorizatie de construire cu multe stampile de la specialisti.

Pe cand inaintase bine cu renovarile, proprietarul imobilului de pe strada Stefan cel Mare nr 10 s-a trezit la usa cu politistii locali de la Serviciul Disciplina in Constructii.

A fost amendat cu 30.000 de lei, cate 5.000 pentru fiecare apartament.

Politistii atrag atentia ca pentru lucrarile de reparatii in cladiri care fac parte din zona istorica sunt neceare autorizatii si avize speciale, altfel proprietarii risca amenzi usturatoare, scrie opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.