Ambasada Ungariei din Bucuresti, vandalizata

Postat la 10 ianuarie 2011 35 afişări

Mai multe insemne jignitoare au fost scrise cu vopsea pe gardul Ambasadei Ungariei din Bucuresti, iar Politia Sectorului 2 face cercetari, urmand sa sesizeze procurorii, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Christian Ciocan a spus politistii au fost sesizati privind acest incident prin 112.La fata locului sunt politisti din Grupa Operativa a Politiei Sector 2 care fac cercetari privind insemnele scrise pe gardul ambasadei si ii cauta pe responsabili. Politia urmeaza sa sesizeze Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, pentru a se stabili daca insemnele intra sub incidenta OUG 31/2002, privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ambasada Ungariei,
vandaliare,
/actualitate/ambasada-ungariei-din-bucuresti-vandalizata-7876808
7876808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.