Ali Khamenei denunţă discursul "prostesc", "superficial" şi plin de "minciuni" al lui Donald Trump

Postat la 09 mai 2018 84 afişări

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem din Iran, a denunţat, miercuri, declaraţiile "prosteşti", "superficiale" şi pline de "minciuni" făcute de preşedintele SUA, Donald Trump, pentru a dispune retragerea din Acordul nuclear.

Ali Khamenei denunţă discursul "prostesc", "superficial" şi plin de "minciuni" al lui Donald Trump

"Aţi auzit aseară că preşedintele Americii a făcut unele comentarii prosteşti şi superficiale. A spus poate mai mult de zece minciuni în această declaraţie. A ameninţat regimul şi poporul iranian, spunând că va face una şi alta. Domnule Trump, vă spun în numele poporului iranian: aţi făcut o eroare. Nu puteţi face nimic!", a afirmat Ali Khamenei, potrivit site-ului israelian Ynetnews.com.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.