C&W Echinox: Starbucks va deschide o nouă locaţie ȋn zona Politehnicii

Autor: Andra Stroe Postat la 09 mai 2018 62 afişări

Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox anunţă deschiderea unei noi locaţii a lanţului de cafenele Starbucks ȋn clădirea de birouri Campus 6.1, din zona Politehnicii.

C&W Echinox: Starbucks va deschide o nouă locaţie ȋn zona Politehnicii

Starbucks va opera ȋn Campus 6.1 un spaţiu cu o suprafaţă de aproape 250 de metri pătraţi şi o terasă, care va avea legatură directă cu piaţeta proiectului, o zonă verde care va oferi Wi-Fi gratuit. Clădirea dezvoltată de grupul suedez Skanska şi noua cafenea Starbucks urmează să fie inaugurate ȋn cursul anului 2018.

Proiectul Campus 6, care va mai cuprinde alte trei clădiri, va reprezenta un nou hub de birouri menit să atragă companii de IT sau tehnice. Totodată, zona este un nou pol de interes pentru studenţii Universităţii Politehnice din Bucureşti şi pentru tinerii şi angajaţii din zonă.

„Parteneriatul dintre Skanska şi Starbucks, lideri la nivel mondial pe segmentele lor, ȋntăreşte identitatea proiectului Campus 6, care va deveni un nou reper pe harta de business a Bucureştiului”, afirmă Bogdan Gubandru, business development manager, Cushman & Wakefield Echinox.

În prezent, Starbucks deţine 20 unităţi în Bucureşti, în timp ce reţeaua naţională cuprinde 38 cafenele, fiind într-un amplu proces de expansiune.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.