Al doilea faliment în asigurări. Companiile cu capital românesc sunt măturate din piaţă

Postat la 13 iunie 2016 629 afişări

Al doilea faliment în asigurări. Companiile cu capital românesc sunt măturate din piaţă

Rând pe rând, companiile cu capital românesc din asigurări se îndreaptă spre faliment l După Astra vine rândul Carpatica Asig l Întâmplător sau nu, acestea ofereau cele mai bune preţuri la RCA l De acum cea mai ieftină poliţă RCA, pentru un Logan, nu va mai coborî sub 1.000 de lei pe an l Salariul me­diu net în asigurări a crescut cu 16% într-un an, până la 4.986 lei în martie 2016, fiind de 2,5 ori mai mare decât salariul mediu net pe economie, de 2.000 de lei l

Carpatica Asig, companie controlată de omul de afaceri Ilie Carabulea, va ajunge cel mai probabil în faliment, în condiţiile în care singurul inves­ti­tor interesat de companie s-a retras din cursă anticipând un aviz nefavorabil al Auto­rită­ţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/al-doilea-faliment-in-asigurari-companiile-cu-capital-romanesc-sunt-maturate-din-piata-15480261
15480261
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.