„Am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi!”. Declaraţie neaşteptată a lui Victor Ponta

Postat la 13 iunie 2016 37047 afişări

Declaraţie surprinzătoare a lui Victor Ponta. ”Ce mi-a trebuit...”

„Am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi!”. Declaraţie neaşteptată a lui Victor Ponta

Întrebat dacă este adevărat că Elena Udrea a venit la el să negocieze numirea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Ponta a confirmat parţial şi a spus că episodul este doar o parte din poveste, adăugând că va oferi detalii la momentul potrivit. "(Este adevărat că Elena Udrea a venit la dvs, ca mesager al lui Traian Băsescu ?-nr.) Un pic aşa, nu mult. E o bucăţică dintr-o poveste amară pe care, la un moment dat, o să o povestim că e frumos", a declarat Ponta.

Totuşi, asta nu a fost principalul mesaj pe care l-a transmis Victor Ponta în emisiunea de ieri. Una dintre declaraţiile surpriză a venit abia după şi a surprins pe toată lumea

Vedeţi AICI declaraţia lui Ponta la care nu se aştepta nimeni: Am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi!”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
divort,
victor ponta
/actualitate/am-divortat-dar-am-ramas-indragostiti-declaratie-neasteptata-a-lui-victor-ponta-15476601
15476601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.