O nouă "specie" de producător de bere, nanoberăria

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 12 iunie 2016 322 afişări

O nouă "specie" de producător de bere, nanoberăria

De ce să te mulţumeşti doar să vinzi berea pe care o produci la microberăria proprie când poţi să vinzi altora cele necesare pentru a-şi vedea de hobby-ul lor? O companie britanică nu de mult înfiinţată, Ubrew, a decis să aplice această strategie, ajutând astfel la crearea unei noi ”specii“ de producător de bere în Marea Britanie, nanoberăria, scrie Financial Times.

în schimbul unui abonament lunar, Ubrew oferă spaţii cu temperatură controlată, echipamente profesionale, ingrediente şi sfaturi de preparare a berii celor interesaţi din Londra, unii dintre clienţi ajungând chiar să transforme pasiunea în afacere, vânzând ceea ce produc către mici magazine şi localuri. Succesul Ubrew a fost atât de mare, încât firma se gândeşte să se extindă şi la Manchester. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
producator,
specie,
marea britanie
/actualitate/afaceri/o-noua-specie-de-producator-de-bere-nanoberaria-15466483
15466483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.