Cea mai frumoasa primăriţă din România.De la MTV, o bucureşteancă a ajuns primar la Petriş - GALERIE FOTO

Postat la 12 iunie 2016 52106 afişări

 Cel mai atipic candidat de primar din judeţul Arad l-a avut comuna Petriş. Este vorba de o bucureşteancă de 31 de ani, care a produs o emisiune la MTV, dar s-a stabilit în satul arădean şi a câştigat alegerile.

„Foaie verde lămâiţă, Irina e primăriţă”. Este vorba de Irina Onescu, mai cunoscută în Bucureşti, decât în Arad. Noul primar al comunei Petriş are doar 31 de ani şi este cu siguranţă cel mai nonconformist din judeţ. A lucrat pentru MTV, unde a produs emisiunea MTV Passport, iar ulterior a organizat în ţară festivaluri de muzică.

Irina Onescu s-a născut şi a crescut în Bucureşti, unde a învăţat la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, iar ulterior a urmat Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti. În 2008, la doar 23 de ani, şi-a luat inima în dinţi a început o afacere pe cont propriu. Şi-a înfiinţat o firma de producţie audio-video, realizând pentru postul MTV România o mini serie intitulată MTV Passport. A călătorit prin lume, dar după câţiva ani a lăsat cariera şi agitaţia din Capitală pentru a se stabili în micul sat din judeţul nostru, care are 500 de locuitori.

Vacanţe la Petriş

Bucureşteanca a ajuns pentru prima dată pe Valea Mureşului la vârsta de doi ani. Părinţii, de profesie geologi, veneau în delegaţii, dar s-au îndrăgostit de zonă. Astfel, în 1991 şi-au cumpărat o casă în Petriş, iar Irina şi-a petrecut toate vacanţele acolo. În 2011, a decis să se stabilească definitiv în satul arădean, care i-a cucerit inima. Şi-a continuat afacerile de aici, devenind organizator de evenimente, în special festivaluri de muzică. A pus bazele proiectului „Route68 Summerfest”, un festival care s-a desfăşurat în judeţul Hunedoara în perioada 2011-2014. Peste 80 de artişti de renume au concertat pe scena evenimentului de-a lungul celor patru ediţii.

Pentru că vrea să promoveze satul care a adoptat-o, din 2014 organizează anual un maraton de ciclism. Aşa s-a născut „Drumul Regelui”, un eveniment care anul acesta a sărbătorit cea de-a treia ediţie.

Cititi mai multe pe www.aradon.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mtv,
primar,
arad,
bucuresti,
comuna,
emisiune,
festival,
stabilire
/actualitate/cea-mai-frumoasa-primarita-din-romania-de-la-mtv-o-bucuresteanca-a-ajuns-primar-la-petris-galerie-foto-15473581
15473581
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.