Ai cinema, eşti cineva

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 martie 2019 92 afişări

Om încăpere mare în care să se recreeze toţi membrii familiei nu e suficientă atunci când nu toţi ai casei vor să facă acelaşi lucru, motiv pentru care în tot mai multe locuinţe încep să se amenajeze nişte camere separate dedicate ascultatului de muzică şi urmăritului de filme.

Ai cinema, eşti cineva

Aceste încăperi devin şi simboluri ale statutului social al proprietarilor, scrie The Telegraph.

Ele pot fi separate de restul casei nu numai pentru a le oferi proprietarilor un loc izolat de relaxare, ci şi pentru că, pur şi simplu, un televizor nu se potriveşte cu stilul în care a fost decorat salonul care ar trebui, în mod normal, să-l găzduiască, dându-le astfel proprietarilor posibilitatea să încerce un alt stil decorativ numai pentru spaţiul respectiv. Accesul către astfel de încăperi poate fi uşor vizibil sau ascuns după vreo bibliotecă, pentru cei care-şi simt imaginaţia decoratoare stimulată de poveştile cu tot felul de cotloane ascunse în casele de altădată. Pentru cei care vor să urmărească şi emisiuni televizate şi filme ca la cinema, designerii de interior recomandă proiector şi ecran retractabil care vin în completarea televizorului şi a sistemului de sunet. Se poate opta şi pentru instalarea unui cinema casnic în toată regula, care are avantajul că locatarii şi, eventual, invitaţii lor pot urmări tihniţi un film fără să fie deranjaţi de necunoscuţi. Preţurile unui asemenea capriciu pornesc de la câteva zeci de mii de euro, afirmă designerii, şi asta numai pentru echipamentele în sine. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cinema,
refuz,
casa,
filme,
amenajare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.