Hai pe la mine să reparăm ceva!

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 martie 2019 52 afişări

Un număr tot mai mare de oameni consideră că ar trebui să aibă dreptul să repare obiectele care s-au stricat în loc să le arunce şi să ia altele noi sau să plătească sume prea mari pentru reparaţii după perioada de garanţie.

Hai pe la mine să reparăm ceva!

Pentru dreptul la reparaţii militează diverse grupuri din SUA, scrie Wall Street Journal, acestea organizând evenimente la care pot participa cei care au obiecte defecte, ce le vor fi reparate de voluntari, precum şi cei care vor să înveţe şi ei cum să repare câte ceva. Printre membrii „rezistenţei” se numără Fixers’ Collective, care organizează întâlniri în Brooklyn şi Manhattan, ori diverse persoane şi grupuri care organizează aşa-numitele Repair Cafe, aceştia fiind susţinuţi şi de cei care militează pentru sprijinirea micilor întreprinzători, precum şi de ecologişti, care consideră că astfel se reduce cantitatea de deşeuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
organizare,
reparatii,
drept,
militant,
obiecte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.