Agenţiile româneşti de turism deschid sucursale la Chişinău, stimulate de eliminarea vizelor

Postat la 26 martie 2014 29 afişări

Trei dintre cele mai mari agenţii de turism româneşti, Christian Tour, Paralela 45 şi Mareea, îşi deschid în lunile următoare sucursale la Chişinău, după ce Consiliul UE a aprobat eliminarea vizelor pentru cetăţenii din Republica Moldova, măsură care ar putea intra în vigoare din luna mai.

Agenţiile româneşti de turism deschid sucursale la Chişinău, stimulate de eliminarea vizelor

 "Oficial, trei mari agenţii de turism din România au confirmat intenţia să îşi deschidă sucursale în România. Deja agenţiile noastre cunosc asta şi au intrat în legătură cu ele. Este vorba de Christian Tour, Paralela 45 şi Mareea, care vor să profite de eliminarea vizelor pentru cetăţenii moldoveni", a declarat agenţiei MEDIAFAX Gabriel Mărgineanu, preşedintele Asociaţiei Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova, care reprezintă agenţii de turism şi hoteluri.

Consiliul UE a aprobat recent propunerea Comisiei Europene de eliminare a vizelor pentru cetăţenii Republicii Moldova. Astfel, cetăţenii din Republica Moldova care deţin paşapoarte biometrice vor putea călători în spaţiul Schengen fără viză, iar eliminarea vizelor ar urma să intre în vigoare la începutul lunii mai.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/agentiile-romanesti-de-turism-deschid-sucursale-la-chisinau-stimulate-de-eliminarea-vizelor-12336350
12336350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.