Afacerile Eurolines şi TUI TravelCenter, în creştere

Autor: Dorin Oancea Postat la 08 septembrie 2013 54 afişări

Cifra de afaceri a companiei Touring Europabus România, care deţine reţeaua de agenţii de turism Eurolines şi TUI TravelCenter, a crescut cu 34% în primul semestru, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 108 milioane lei (24,5 milioane euro).

Afacerile Eurolines şi TUI TravelCenter, în creştere

"O creştere substanţială, de 75%, s-a înregistrat în primele şase luni la vânzările de pachete turistice distribuite prin reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines", se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, vânzările de bilete de avion au urcat cu 20%, iar activitatea de transport internaţional cu autocarul a crescut cu 8%. Reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines s-a extins cu 14 agenţii noi, la 77 de unităţi, fiind cea mai extinsă reţea de agenţii din România.

Touring Europabus România este membră a grupului Eurolines deţinut de Dragoş Anastasiu. Grupul, care cuprinde 18 companii din România, Germania şi Republica Moldova, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 152,6 milioane lei, în creştere cu 25% faţă de perioada similară a anului trecut.Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, TUI Travel

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afacerile-eurolines-si-tui-travelcenter-in-crestere-11300385
11300385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.