Zuzu, acum si cu vanilie

Postat la 09 aprilie 2008 24 afişări

Noul produs, ce are un pret recomandat pentru vanzare de 2,45 ron, are un continut de grasime de 1%, se adreseaza consumatorilor activi, plini de energie.

"Am vrut sa diversificam gama Zuzu iaurt de baut cu sortimente care nu exista pe piata, pentru ca iaurtul de baut este unul dintre produsele lactate cele mai cautate de romani", declara Traian Simion, director general Albalact Alba Iulia.

Iaurturile de baut Zuzu sunt ambalate in cutii Tetra Pak, de 330 de grame si nu contin conservanti. Se pastreza la frigider inainte si dupa deschiderea ambalajului, care are capac si este special creat pentru a permite deschiderea si inchiderea repetata.

Albalact este unul dintre primii cinci producatori de lapte si produse lactate din Romania. Infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999.

Compania are peste 3300 de actionari si este listata pe piata Rasdaq. Compania are trei marci in portofoliu: Zuzu, Fulga si Albalact. Gama de iaurturi Zuzu cuprinde 3 sortimente de iaurturi albe (extra, natural si dietetic), 4 variante de iaurturi cu fructe (piersici si caise, capsuni, fructe de padure, visine) si 5 sortimente de iaurturi de baut (natural, dietetic, cu necatrine si guava, cu capsuni si cu vanilie).

Albalact se afla in acest moment printre primii cinci producatori de lactate din Romania, in top mai aflandu-se Friesland Foods, Danone, Hochland si La Dorna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
iaurt,
Zuzu
/actualitate/afaceri/zuzu-acum-si-cu-vanilie-2536595
2536595
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.