LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Zece pentru Ogilvy

Postat la 21 ianuarie 2008 2 afişări

Agentia Ogilvy Group si-a marit echipa cu 10 oameni ca urmare a dezvoltarii businessului.

Magda Coltoiu este noul Group Account Director la Ogilvy&Mather, agentia de publicitate a grupului. Aceasta s-a intors in Romania dupa ce a lucrat trei ani in cadrul companiei multinationale Henkel – doi ani la Henkel Rusia, ca Group Brand Manager si apoi un an la Viena, la sediul Henkel pentru Europa Centrala si de Est.

Noul Art Director al grupului este Andrei Galeata care a mai lucrat pentru conturi precum Ursus Breweries, Unilever, Dobrogea, JTI, Philip Morris, Ozone, Sensiblu, Lafarge, L'Oreal, Coca-Cola, OIM.

Un alt specialist in comunicare care s-a alaturat echipei Ogilvy este Irina Iliescu care din aceasta luna este Corporate Officer al grupului dupa 10 ani petrecuti la filiala locala a International Advertising Association (IAA).

Printre cei care s-au alaturat Ogilvy mai sunt Marius Botirca - AV Producer, Calin Marcu – Copywriter, Silviu Tomisteanu - Art Director, Andreea Popescu - Account Executive (OgilvyAction), Florentina Miroslau - Account Manager (OgilvyOne), Andreea Dogaru - Field Project Manager (OgilvyAction Field), Andreea Truica, Account Executive (Ogilvy Action).

Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a grupului WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata - publicitate, relatii publice, marketing interactiv, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media.

 

Portofoliul de clienti cuprinde companii pentru care Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local precum BAT, Unilever, Kraft, IBM, WWF, dar si companii cu care grupul colaboreaza numai pe piata locala: Petrom, Heineken Romania, Coca-Cola, Friesland, Colgate-Palmolive, IKEA, Diageo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicitate,
Ogilvy,
WPP
/actualitate/afaceri/zece-pentru-ogilvy-2343579
2343579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.