Zara investeste 10 mil. euro in magazinul din Unirea

Postat la 16 martie 2009 89 afişări

Retailerul spaniol de imbracaminte Inditex, proprietarul Zara, va investi circa zece milioane de euro in amenajarea proaspatului spatiu inchiriat in Unirea Shopping Center din Bucuresti – ocupat inainte de Media Galaxy

Inditex a inchiriat spatiul de 6.000 de metri patrati pe care retailerul de electrocasnice il ocupa la parterul Unirea Shopping Center, unde va deschide un magazin Zara si unul Zara Home, pe o suprafata de 2.000 de metri patrati, potrivit agentului de inchiriere Retail Group, care a intermediat tranzactia.

Costul amenajarii spatiului de vanzare este de circa 2.000 de euro pe metru patrat, amenajarea magazinelor propriu-zise urmand sa necesite investitii de circa sase milioane de euro. Un milion de euro vor fi investiti in fatada magazinului, parcarea supraetajata de deasupra spatiului inchiriat urmand sa fie 'imbracata' intr-o fatada Zara, in timp ce restul spatiului disponibil va fi transformat in birouri pentru companie si spatiu de depozitare.

In total, potrivit informatiilor disponibile, vor fi investiti circa zece milioane de euro in amenajarea noului spatiu inchiriat. Aici vor fi deschise primele spatii stradale ale retailerului pe plan local, magazinul Zara urmand sa fie al treilea din Capitala (dupa cele din Plaza Romania si Baneasa Shopping City).

Inditex are pe plan local 24 de magazine, in Bucuresti, Cluj (Polus Center), Iasi (Iulius Mall) si Constanta (City Park Mall), dintre care cinci magazine Zara si Pull and Bear, patru magazine pentru brandurile Bershka, Stradivarius si Oysho si cate un magazin Zara Home si Massimo Dutti.

Luna viitoare urmeaza sa fie deschise alte cinci magazine (Zara, Bershka, Pull and Bear, Oysho si Stradivarius) in Iulius Mall din Timisoara, unde retailerul spaniol va ocupa peste 3.000 de metri patrati in extensia centrului comercial la care se lucreaza in prezent.

 

Cititi aici mai multe despre povestea unui mall fantoma

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/zara-investeste-10-mil-euro-in-magazinul-din-unirea-4053724
4053724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.