Xerox preia operatiunile de management al documentelor P&B

Postat la 13 aprilie 2009 12 afişări

Xerox, companie ce ofera servicii complete de management al documentelor va prelua operatiunile de management al documentelor pentru toate filialele internationale Procter&Gamble, ajutand astfel compania sa scada costurile cu 20-25%.

Contractul a fost incheiat pentru o perioada de cinci ani, timp în care Xerox va asigura funcţionarea tuturor bazelor de imprimare din cadrul P&G, a birourilor şi a altor puncte de lucru. Divizia Xerox Office Services (XOS) are rolul de a contribui la reducerea costurilor de IT si birou, prin managementul documentelor si echipamentelor, precum imprimante, copiatoare sau faxuri, si controland cum si cand vor fi printate paginile. Astfel, P&G estimeaza o reducere a cheltuielilor privind consumul de energie a echipamentelor cu 30% şi a costurilor de imprimare cu 20-30 procente pe an.

 

„Suntem de parere ca acest parteneriat cu P&G va fi un punct de referinţa pentru companiile care vor sa profite la maximum de resursele financiare investite in infrastructura de imprimare”, a spus Stephen Cronin, Presedinte al Xerox Global Services. „Implementand o solutie de management pentru serviciile de printare ii va permite companiei P&G sa isi concentreze resursele pe activitatile de baza si, in acelasi timp, sa atinga obiective sustenabile”, a completat acesta.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Xerox,
Procter&Gamble,
afaceri,
management,
costuri
/actualitate/afaceri/xerox-preia-operatiunile-de-management-al-documentelor-p-b-4209281
4209281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.