Wizrom Software: Afaceri de sase milioane euro in 2010

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 15 noiembrie 2010 71 afişări

Compania de software de business Wizrom estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de sase milioane de euro si un numar de 170 de clienti noi, potrivit lui Zemy Apfelbaum, managing directorul companiei.

In primele noua luni ale acestui an, Wizrom Software a raportat o cifra de afaceri de 4,8 de milioane de euro, in crestere usoara fata de perioada similara din 2009, pe fondul extinderii portofoliului existent de clienti cu 128 de companii noi.

Peste 60% din totalul veniturilor inregistrate in primele trei trimestre din 2006 au provenit din vanzarea de licente si servicii pentru solutia financiar-contabila WizCount si solutia ERP WizPro. Totodata, compania a inregistrat o crestere cu privire la externalizarea serviciilor IT, dar mai ales a vanzarilor de solutii in regim Software as a Service - solutii software vandute ca servicii, fara sa mai fie nevoie de licenta.

"O crestere semnificativa a fost reprezentata de vanzarea sistemelor informatice sub forma de abonament lunar (Software as a Service), care permite implementarea solutiilor fara investitii initiale din partea clientilor, atat din punct de vedere al licentelor de utilizare cat si al infrastructurii hardware necesare", spune Zemy Apfelbaum, managing directorul Wizrom Software.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
software,
afaceri,
Wizrom,
estimare,
business
/actualitate/afaceri/wizrom-software-afaceri-de-sase-milioane-euro-in-2010-7716826
7716826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.