Whiteland a intrat pe BTL

Postat la 29 ianuarie 2009 27 afişări

Whiteland a infiintat o companie de promovare/publicitate neconventionala, Whiteland BTL Services, care se adauga celorlalte doua companii deja existente in cadrul grupului. Celelalte divizii sunt Whiteland Sales&Marketing, specializata in vanzari si marketing, si Whiteland Logistics, specializata in servicii logistice intregate la nivel national.

Whiteland BTL Services a inceput sa functioneze din luna noiembrie 2008, iar pana la sfarsitul anului 2008 a gestionat cateva campanii publicitare la nivel national pentru partenerii grupului.

"In conditiile de piata actuale, previzionam o dezvoltare mai ampla a sectorului BTL si a publicitatii neconventionale. Avand in vedere aceasta situatie, pentru 2009 estimam o cifra de afaceri de circa 1,3 mil EURO”, a declarat Maria Martinas, Client Services.

Conducerea companiei estimeaza pentru acest an un numar de 20 de angajati permanenti , care vor coordona activitatea agentiei la nivel national si cateva sute de angajati pe perioada determinata.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Whiteland
/actualitate/afaceri/whiteland-a-intrat-pe-btl-3820754
3820754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.