Vuvuzela, acum si pe iPhone!

Postat la 15 iunie 2010 20 afişări

Vuvuzelele zgomotoase ale suporterilor de fotbal nu mai sunt suficiente in tribunele din Africa de Sud. Au inceput sa apara si aplicatii pentru iPhone, care emit acelasi sunet iritant.

Sunetul celor cateva zeci de mii de vuvuzele din tribunele stadionului din Africa de Sud pare sa fie emblema Cupei Mondiale. Asemanator cu cel al unui roi de albine, sunetul este nelipsit de la meciurile din aceasta perioada si, de parca n-ar fi fost destul, au fost create si aplicatii software pentru iPhone care emit acelasi zgomot.

Vuvuzela 2010, o aplicatie gratuita lansata in luna mai pe magazinul de aplicatii App Store al Apple si clasata printre primele pe mai multe versiuni europene ale iTunes, a fost descarcata pana in prezent de peste 750.000 de ori.

Iar potentialul este de-a dreptul urias. Tocmai din acest motiv s-a decis si Gerarfo Garcia, un manager IT american, sa dezvolte o aplicatie pentru iPhone care sa imite sunetul matracei, un alt tip de instrument din plastic sau lemn, similar vuvuzelei, de obicei interzis la meciurile de fotbal.

Conform unor statistici, peste 88% dintre consumatori si-ar dori ca vuvuzelele sa fie interzise, din cauza zgomotului aproape insuportabil.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
aplicatie,
Apple,
vuvuzela,
zgomot,
iPhone
/actualitate/afaceri/vuvuzela-acum-si-pe-iphone-6421973
6421973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.