Vladescu ii pune pe Videanu si Berceanu sa taie in carne vie

Postat la 25 ianuarie 2010 10 afişări

Economia si Transporturile trebuie sa reduca la zero valoarea datoriilor de peste 60 de zile ale firmelor pe care le au in portofoliu, printre care SNLO si cele sub sigla CFR.

Sub amenintarea tacita a Fondului, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, a anuntat luni ca trebuie luate masuri concrete privind reducerea arieratelor companiilor de stat, respectiv a datoriilor acestora catre diversii creditori, printre care si bugetul de stat. "Astazi (luni, n.r.) s-a discutat despre problemele din companiile cu capital majoritar de stat, despre reducerea arieratelor. Se vor implementa masuri de eficientizare a activitatii la nivelul lor, de incasare a ceea ce ei au de incasat la randul lor si modalitatea in care isi vor plati datoriile", a declarat Vladescu, la finalul unei intalniri intre Ministerul de Finante si cel al Transporturilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Vladescu,
Videanu,
Berceanu,
datorii,
firme,
CFR,
SNLO
/actualitate/afaceri/vladescu-ii-pune-pe-videanu-si-berceanu-sa-taie-in-carne-vie-5444846
5444846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.