Viorel Catarama, exclus din PNL de catre Consiliul National Executiv

Postat la 15 martie 2010 29 afişări

Viorel Catarama a fost exclus, luni, din PNL, de catre Consiliul National Executiv al partidului, la propunerea Biroului Politic, decizia fiind luata cu 39 de voturi "pentru", sase voturi "impotriva" si patru abtineri, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

Conform surselor citate, decizia de excludere a lui Catarama din PNL a fost luata cu 39 de voturi "pentru", sase voturi "impotriva" si patru abtineri, propunerea de excludere fiind primul subiect pe ordinea de zi a reuniunii.

Viorel Catarma nu a participat la sedinta CNEx, desi fusese invitat pentru a-si prezenta punctul de vedere, excluderea sa din partid fiind decisa in absenta sa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Viorel Catarama,
PNL,
excludere
/actualitate/afaceri/viorel-catarama-exclus-din-pnl-de-catre-consiliul-national-executiv-5746511
5746511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.