Victory BC isi mai gaseste un chirias: BDO ia 2.700 de metri patrati

Postat la 29 iunie 2010 28 afişări

BDO Audit a decis sa isi relocheze activitatea in cladirea Victory Business Center, situata in apropiere de Piata Muncii, agentul de intermediere fiind Colliers International.

BDO a inchiriat 2.700 de metri patrati si va ocupa 4 etaje in cladirea Victory BC, in care compania va deveni, astfel, chiriasul ancora, cu peste 50% din suprafata totala a cladirii. Victory BC are o suprafata totala de birouri de 5.500 de metri patrati. Victory BC este una din cladirile cu termen de finalizare in aceasta vara, avand inainte de aceasta tranzactie un grad de inchiriere de aproximativ 40%, potrivit informatiilor din piata.

"Tranzactia este foarte importanta, in contextul actual al pietei. BDO este prima companie din domeniul serviciilor financiare care ia o decizie de relocare in prima jumatate a anului 2010", a declarat Horia Moldovan, associate director in cadrul Colliers International. "Alte companii din acest sector de activitate care se muta in 2010 au semnat relocarea cu doi-trei ani in urma", a mai spus Horia Moldovan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Victory BC,
inchiriere,
birouri,
BDO
/actualitate/afaceri/victory-bc-isi-mai-gaseste-un-chirias-bdo-ia-2-700-de-metri-patrati-6459875
6459875
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.