Viata in 3, al doilea serial online de pe Trilulilu, se lanseaza in septembrie

Postat la 15 iunie 2010 30 afişări

Dupa serialul Cook’n Rolla, site-ul de continut video online Trilulilu pregateste in parteneriat cu Romtelecom Viata in 3, un alt serial ce va fi difuzat pe internet din luna septemrbie a acestui an.

Deocamdata, demersurile sunt de-abia la inceput, in conditiile in care pana in iulie va fi organizat un casting, de asemenea online, distributia urmand sa fie formata cel mai probabil din tineri care cocheteaza cu actoria si care ar putea debuta astfel intr-un serial online.

Proiectul este dezvoltat de agentia online a Romtelecom, Frank Digital, serialul urmand sa fie difuzat din septembrie in fiecare saptamana, exclusiv pe site-ul Trilulilu, in episoade de cateva minute

"Serialele online sunt o inovatie in online-ul romanesc. Continutul video se muta tot mai mult pe internet, tendinta care va fi resimtita din plin in urmatoarea perioada", a spus Sergiu Biris, directorul general al Trilulilu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Trilulilu,
serial,
Viata in 3
/actualitate/afaceri/viata-in-3-al-doilea-serial-online-de-pe-trilulilu-se-lanseaza-in-septembrie-6422009
6422009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.