Veniturile Marriott, mai mici cu 22% la zece luni

Postat la 30 noiembrie 2009 16 afişări

Noul director general al hotelului JW Marriott Grand Hotel, israelianul Igael Porecki, care a preluat la inceputul lunii august conducerea celei mai mari unitati de cinci stele de pe piata din Capitala, spune ca veniturile hotelului s-au redus cu 22% in primele zece luni ale anului fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Suntem in trend cu piata. Gradul de ocupare mediu la care a operat hotelul in primele zece luni este de 60%. Speram ca anul viitor sa ajungem la 65%", a declarat Igael Porecki, 59 de ani, care a ocupat inainte de a veni in Bucuresti postul de director general la hotelurile Marriott si Courtyard (brand al lantului Marriott) din Tbilisi (Georgia).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Marriott,
Igael Porecki,
hotel,
venituri,
scadere
/actualitate/afaceri/veniturile-marriott-mai-mici-cu-22-la-zece-luni-5142571
5142571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.