Venituri de 650.000 euro din anunturi imobiliare pe net

Postat la 28 iulie 2009 12 afişări

Cel mai vizitat site de anunturi imobiliare din Romania, www.imobiliare.ro, estimeaza pentru acest an venituri de 650.000 de euro

"Principala sursa de venituri o va reprezenta anunturile imobiliare platite, iar pentru acest an am bugetat venituri de 650.000 de euro", a declarat Adrian Erimescu, directorul general al site-ului. Potrivit serviciul de contorizare Trafic.ro, site-ul este cel mai vizitat din categoria sa, cu aprox. 57.000 de vizitatori unici in ultima saptamana.

Portalul a fost relansat in urma unei investitii de 160.000 de euro, potrivit reprezentantilor Realmedia Network, proprietarul www.imobiliare.ro. Etapa de proiectare a noului portal, la care a lucrat o echipa formata din sase persoane, a inceput in noiembrie 2008 si a durat pana in luna aprilie a acestui an, trecandu-se apoi la faza de dezvoltare implementata de o echipa de 14 dezvoltatori.

Investitiile vor continua in acelasi ritm pana la sfarsitul lunii septembrie, cand va fi lansata versiunea finala a portalului.

Imobiliare.ro a fost lansat in 2000 iar in 2005, fondul american de investitii New Century Holdings a intrat in actionariatul companiei. Principalii concurenti ai site-ului sunt MagazinulDeCase.ro si AnunturiParticulari.ro.

Click aici pentru a citi mai multe despre afacerile site-urilor de anunturi imobiliare din Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
imobiliare,
siteuri,
anunturi,
oferte
/actualitate/afaceri/venituri-de-650-000-euro-din-anunturi-imobiliare-pe-net-4702028
4702028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.