Vector Business Consulting: cifra de afaceri dubla in primul semestru din 2010

Postat la 18 august 2010 28 afişări

Vector Business Consulting, companie prezenta pe piata de software si servicii din Romania si Emiratele Arabe Unite, a inregistrat in primele sase luni o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru intregul an 2010, compania estimeaza o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro, mai mare cu 45%, fata de 2009. Din cele 6,5 milioane de euro, trei milioane vor fi in Romania si 3,5 milioane in Emiratele Arabe.

"Ca reactie la conditiile de criza ne-am concentrat eforturile pe doua axe. Prima a fost focalizarea pe produse pentru clienti precum cele din gama CRM (Customer Relationship Management), produse folosite in special de sistemul bancar pentru a mari retentia clientilor. In acelasi timp ne-am dezvoltat pozitia pe piata Orientului Mijlociu", a spus Alin Veleteanu, presedintele si actionarul majoritar al companiei, precizand ca au pus accent pe livrarea de proiecte pentru institutii publice si companii din Abu Dhabi.

Anul acesta, Vector Business Consulting a incheiat doua contracte de finantare pe o durata de doi ani cu doua din bancile din Romania, unul de un milion de euro si altul de trei milioane de euro. Compania si-a crescut numarul de angajati cu 24% fata de anul trecut, ajungand astfel la 88 de persoane.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vector-business-consulting-cifra-de-afaceri-dubla-in-primul-semestru-din-2010-6946612
6946612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.