Vanzarile Terapia Ranbaxy, minus 14% la sase luni

Postat la 29 iulie 2008 18 afişări

Grupul farmaceutic indian Ranbaxy, care detine pe plan local producatorul clujean Terapia, a inregistrat, in primul semestru al anului, o scadere a vanzarilor de 14% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la 57 de milioane de dolari (circa 36,2 milioane de euro), pe fondul impactului reformelor din domeniul sanatatii pe piata farma

In cel de-al doilea trimestru, vanzarile au crescut cu 17% comparativ cu primele trei luni ale anului, ca urmare a eficientizarii operatiunilor si a efectelor pozitive datorate introducerii prescrierii pe branduri, in locul celei pe substante active, potrivit raportului financiar emis de companie.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
Terapia Ranbaxy,
vanzari,
scadere
/actualitate/afaceri/vanzarile-terapia-ranbaxy-minus-14-la-sase-luni-2832845
2832845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.