Vanzarile Granini au crescut in primele 8 luni cu 62% fata de anul trecut

Postat la 04 noiembrie 2009 35 afişări

Granini a inregistrat in primele 8 luni ale acestui an o crestere a volumului de vanzari cu 62% fata de perioada similara a anului trecut, cresterea fiind resimtita atat pe segmentul still drinks, cat si juice&nectar

Pana la sfarsitul anului, compania estimeaza ca vanzarile Granini in Romania vor depasi 15 milioane de euro, fiind cu 50% mai mari comparativ cu vanzarile din 2008. Totodata, de luna aceasta Granini lanseaza gama de juice&nectar intr-un ambalaj de 0.25 l in locul celui de 0,20 l. Modificarea cantitatii se produce la nivel international si are la baza adaptarea la cerintele clientilor.

In urmatorii ani,Granini vizeaza sa dezvolte in mod special segmentul exporturilor in zona."Din luna martie, am inceput să exportam in Bulgaria, ponderea exporturilor fiind de circa 5% din totalul productiei", a spus presedintele Shachar Shaine, presedintele URBB & Carlsrom Beverage, imbuteliatorul marcii de sucuri in Romania. Pe viitor compania isi doreste sa exporte Granini in Turcia si Moldova, mizand chiar pe o dublare a volumului exportului in urmatorii trei ani.

Cresterea vanzarilor Granini are loc in conditiile in care dupa primele sapte luni ale acestui an, piata bauturilor racoritoare necarbonatate a inregistrat o scadere de 8% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Marca Granini se afla in portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB), unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala, din anul 2006

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Granini,
vanzari,
bauturi,
fabrica,
/actualitate/afaceri/vanzarile-granini-au-crescut-in-primele-8-luni-cu-62-fata-de-anul-trecut-5081699
5081699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.