Vanzari de 54 mil euro pentru Lekkerland in 2007

Postat la 24 aprilie 2008 11 afişări

Lekkerland Convenience Distributie a realizat anul trecut vanzari de 54 millioane de euro, in crestere cu peste 74% fata de 2006.

Baza clientilor Lekkerland a crescut ca urmare a expansiunii magazinelor de pe langa statiile de benzina din tara si a atragerii de noi clienti in sistem.

"Odata cu mutarea intr-un nou depozit de 7000 de metri patrati, am putut optimiza procesele logistice si imbunatati performanta prin implementarea unui nou sistem de management al depozitului", declara Narcis Mihai, Country Manager Lekkerland Romania.

Tot anul trecut, numarul angajatilor s-a marit de peste doua ori, ajungand la 175. "Scopul nostru principal in 2008 este cresterea numarului de reprezentanti de vanzari pentru a castiga noi clienti regionali in zona Bucurestiului si pentru a oferi mai multe servicii clientilor existenti, precum managementul de categorie si merchandising pentru a-si intari afacerile", spune Narcis Mihai.

Lekkerland aprovizioneaza peste 1200 de puncte de distributie incluzand magazinele statiilor de vanzare a produselor petroliere (benzinarii), firme de catering si clienti de retail (magazine de tip discount, supermarket si hypermarket, magazine traditionale).

La nivel international, cifra de afaceri a Lekkerland pentru anul trecut a ajuns la 11,2 miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
distributie,
comert,
Lekkerland
/actualitate/afaceri/vanzari-de-54-mil-euro-pentru-lekkerland-in-2007-2583422
2583422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.