Valoarea minima a datoriilor pentru care poate fi ceruta insolventa va fi majorata la 45.000 de lei

Postat la 22 iulie 2010 55 afişări

Legea insolventei va fi modificata, astfel incat suma pentru care un creditor poate cere insolventa debitorului va fi majorata de la 30.000 de lei la 45.000 de lei, iar numarul zilelor de restanta va fi extins de la 30 la 90, a declarat joi presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Ghetea.

Modificarile au fost propuse de banci, a afirmat Ghetea la seminarul Mediafax Talks about Romanian Agriculture. Legea insolventei a fost promulgata in 2006 si de atunci a fost modificata de mai multe ori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
datorii,
insolventa,
plafon,
debitor

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/valoarea-minima-a-datoriilor-pentru-care-poate-fi-ceruta-insolventa-va-fi-majorata-la-45-000-de-lei-6666657
6666657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.