UNIQA Asigurari angajeaza 110 inspectori de asigurare

Autor: Ana Raduta Postat la 31 martie 2011 33 afişări

Compania planuieste sa recruteze 110 inspectori pana la mijlocul acestui an.

Cresterea numarului de angajati se numara printre principalele obiective ale Uniqa Asigurari in 2011 si va fi realizata in toate zonele tarii. La sfarsitul anului trecut compania avea 414 inspectori de asigurare, care coordonau 7.500 de agenti. "Planul nostru este ca pana in 2015 sa ajungem la un numar total de 1.000 de inspectori in toata tara", spune Alfred Vlcek, vicepresedintele directoratului Uniqa Asigurari.

Grupul austriac Uniqa activeaza atat pe piata de asigurari generale, prin intermediul Uniqa Asigurari, cat si pe piata asigurarilor de viata, prin Uniqa Asigurari de viata, companie lansata in aprilie anul trecut. In asigurari generale, Uniqa ocupa pozitia a saptea pe piata romaneasca, la sfarsitul anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
uniqa,
angajari,
inspectori
/actualitate/afaceri/uniqa-asigurari-angajeaza-110-inspectori-de-asigurare-8116894
8116894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.