Una din zece firme romanesti isi face reclama pe retele gen Facebook

Postat la 20 mai 2010 35 afişări

Noua din zece companii romanesti folosesc internetul pentru a-si promova afacerile, 15% dintre ele utilizand retelele de socializare, gen Facebook.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de reprezentanta locala a Cisco, producatorul american de solutii de retea. "Studiul mai arata ca 29% dintre respondenti, pe langa faptul ca au un site, folosesc internetul pentru dezvoltarea afacerii, a relatiilor cu clienti, parteneri si furnizori. De asemenea, 15% dintre companiile romanesti folosesc retele sociale (gen Facebook - n.r.) in afaceri", a declarat directorul general al companiei reprezentantei Cisco, Cristian Popescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
firme,
reclama,
Facebook,
promovare,
afaceri
/actualitate/afaceri/una-din-zece-firme-romanesti-isi-face-reclama-pe-retele-gen-facebook-6137211
6137211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.