Un sfert din IPO-urile europene s-au facut la Varsovia

Postat la 01 februarie 2010 6 afişări

Pietele primare de emisiune de capital din Europa au inregistrat o revigorare notabila in ultimul trimestru al anului trecut din 2009, atat in volum, cat si in ceea ce priveste valoarea ofertelor publice initiale, arata un raport realizat de PricewaterhouseCoopers IPO Market Watch Europe, care monitorizeaza volumul si valoarea ofertelor publice initiale din intreaga Europa.

In ultimul trimestru al anului 2009 au fost inregistrate 61 de oferte publice initiale in Europa, cu o valoare de ofertare de 4,994 miliarde euro, in comparatie cu trimestrul anterior din 2009, cand s-au inregistrat 44 de listari care au atras 1,375 miliarde de euro, dar si fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand s-au derulat 64 de oferte publice initiale, cu o valoare de 1,238 miliarde de euro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
IPod,
PricewaterhouseCoopers,
tehnologie
/actualitate/afaceri/un-sfert-din-ipo-urile-europene-s-au-facut-la-varsovia-5464688
5464688
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.