Un prim tronson al Autostrăzii Timişoara-Lugoj, de 9,5 kilometri, a fost deschis circulaţiei

Postat la 24 octombrie 2012 31 afişări

Un prim tronson al Autostrăzii Timişoara-Lugoj, în lungime de 9,5 kilometri, a fost deschis circulaţiei, marţi, lucrările fiind finalizate cu şase luni înainte de termen.

Tronsonul de autostradă de 9,5 kilometri, deschis circulaţiei marţi, face legătura între municipiul Timişoara şi localitatea Remetea Mare. Practic, noul tronson de autostradă va face legătura între DN 6 Timişoara-Lugoj şi Autostrada Arad-Timişoara, iar o parte din maşinile care vin dinspre Lugoj nu vor mai fi nevoite să intre în municipiul Timişoara.

Niciun reprezentant al Guvernului nu a participat, marţi, la deschiderea circulaţiei pe primul tronson de autostradă dintre Timişoara şi Lugoj, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, ai constructorilor autostrăzii şi un echipaj de Poliţie Rutieră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tronson,
autostrada,
Timişoara-Lugoj
/actualitate/afaceri/un-prim-tronson-al-autostrazii-timisoara-lugoj-de-9-5-kilometri-a-fost-deschis-circulatiei-10253572
10253572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.