Un operator de fitness va deschide un centru in AFI Palace Mega Fun

Postat la 12 mai 2010 24 afişări

Operatorul de sali de fitness Pure Health and Fitness va deschide o unitate in mall-ul AFI Palace Mega Fun din Bucuresti, agentul tranzactiei fiind compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle.

Pure Health and Fitness a semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de peste 1.800 de metri patrati, unitatea urmand sa fie deschisa pana la finalul lunii august. Pure Health and Fitness are in acest moment opt cluburi de profil in Polonia, urmand sa isi creasca reteaua la 20 de unitati, dupa mai multe deschideri care urmeaza sa aiba loc in Romania, Bulgaria si Cehia.

Jones Lang LaSalle a mai semnat pentru AFI Palace Cotroceni contracte de cu Inditex, C&A, Mango, Koton, Reserved, Deichmann, Humanic, LC Waikiki sau Diverta. AFI Palace Mega Fun a fost deschis la finalul anului trecut si este unul din cele mai mari mall-uri din tara, cu aproximativ 76.000 de metri patrati inchiriabili.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/un-operator-de-fitness-va-deschide-un-centru-in-afi-palace-mega-fun-6113254
6113254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.