Un nou tip de Marlboro

Postat la 22 noiembrie 2007 1 afişăre

Philip Morris Romania, unul din primii trei producatori de tigarete de pe piata romaneasca va creste familia Marlboro cu varianta Filter Plus. Noul produs va fi lansat mai intai in Bucuresti si, ulterior si in restul tarii.

Noua varianta de Marlboro se deosebeste de alte tigari de pe piata prin tipul de ambalaj (capacul este glisant si nu se desface in stilul obisnuit) si filtru, care este alcatuit din trei parti diferite, in premiera fiind introdus tutun in filtru, "pentru a potenta aroma tigarii", declara Richard Morgan, directorul general al Philip Morris.

Marlboro Filter Plus a mai fost lansat in alte patru tari, dar in variantele in care contine 1mg de gudron si, respectiv, 3 mg de gudron. Modelul lansat in Romania contine 6 mg de gudron.

Philip Morris Romania intentioneaza sa majoreze, in 2008, ponderea exporturilor, de la nivelul actual de 30-40% din productie la peste 50%, a mai declarat Morgan.

Philip Morris are o fabrica la Otopeni si exporta in principal in UE, in state precum Italia, Polonia si Cehia, si in Africa. Compania va creste, anul viitor, capacitatea de productie a fabricii, la 20 de miliarde tigari pe an.

Pe piata tigaretelor, ce va depasi anul acesta 1,5 miliarde de euro, mai sunt prezente companiile British American Tobacco si Japan Tobacco International care a fuzionat recent cu Gallaher.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tigarete,
Philip Morris,
BAT,
JTI
/actualitate/afaceri/un-nou-tip-de-marlboro-1057100
1057100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.