Un consorţiu de stat a câştigat în Ungaria o licitaţie pentru a deveni operator de telefonie mobilă

Postat la 01 februarie 2012 14 afişări

Un consorţiu format din trei companii de stat a câştigat în Ungaria o licitaţie pentru frecvenţe telecom care îi permit să devină al patrulea operator de telefonie mobilă din ţară, a anunţat, marţi, autoritatea de reglementare de la Budapesta.

Companiile RCS&RDS din România şi Viettel din Vietnam au fost excluse la începutul lunii ianuarie într-o fază preliminară a licitaţiei. Grupul format din compania de poştă, banca de dezvoltare de stat MFB şi compania de electricitate MVM au oferit 10 miliarde de forinţi (34 milioane de euro) pentru trei blocuri de frecvenţe radio, care ţi vor permite să furnizeze servicii de voce şi transfer de date. "Ca urmare a licitaţiei, va fi posibilă intrarea unui nou operator pe piaţă, pe lângă ceele trei companii care oferă deja servicii", potrivit unui comunicat al autorităţii pieţei telecom.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungaria,
consortiu,
licitate,
telecom
/actualitate/afaceri/un-consortiu-de-stat-a-castigat-in-ungaria-o-licitatie-pentru-a-deveni-operator-de-telefonie-mobila-9194569
9194569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.