Umbrărescu deţine cea mai profitabilă companie dintre antreprenorii local. Marja de profit: 27%

Postat la 24 august 2011 32 afişări

Constructorul Spedition UMB, controlat de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, a consemnat anul trecut un profit net de 43,4 milioane de euro, fiind singura companie deţinută de un antreprenor local care a reuşit să intre în topul celor mai profitabile 20 de companii în 2010.

Având în vedere că cifra de afaceri a companiei s-a situat anul trecut la 161,3 milioane de euro, înseamnă că marja de profit a fost de circa 27%, una dintre mai ridicate din topul celor mai profitabile 20 de firme. Astfel, firma lui Umbrărescu a fost depăşită la acest capitol doar de cimentişti precum Carpatcement (30%) sau Lafarge Ciment (33%) sau de Transgaz (29%). Dorinel Umbrărescu se numără printre cei mai discreţi oameni de afaceri locali şi deţine şi constructorul Tehnostrade, cu afaceri de 99,7 milioane de euro şi profit de 23 milioane de euro anul trecut. O treime dintre contractele pentru reabilitare de drumuri naţionale semnate în perioada septembrie 2010-mai 2011, au fost câştigate de firmele Spedition UMB şi Tehnostrade, controlate de Umbrărescu.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
asfalt,
drumuri,
umbrarescu,
licitatii
/actualitate/afaceri/umbrarescu-detine-cea-mai-profitabila-companie-dintre-antreprenorii-local-marja-de-profit-27-8648824
8648824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.