Tymbark cumpara paste fainoase

Postat la 20 noiembrie 2007 2 afişări

Compania Lubella, parte a grupului polonex Maspex Wadowice, reprezentata pe piata romaneasca de firma Tymbark Maspex Romania, a cumparat 80% din actiunile firmei Arnos, producator de paste fainoase. Tranzactia va fi finalizata la inceputul lunii decembrie anul curent.

Ca urmare, Lubella S.A. va prelua controlul facilitatii de productie din Oradea, al marcii Arnos si al unei cote de aproape 10% din piata romaneasca de paste fainoase (cote valorice, sursa Nielsen, iunie-iulie 2007). Tymbark Maspex, prezenta pe piata romaneasca din 1996, produce in fabrica la Valenii de Munte si are in portofoliu marcile sucurile Tedi, nectarul Tymbark, La Festa (cicolata si cappucino), ceaiurile instant Ekland si crema pudra pentru cafea Coffeeta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tranzactii,
bunuri de larg consum,
industrie
/actualitate/afaceri/tymbark-cumpara-paste-fainoase-1045378
1045378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.