Trei persoane au fost arestate in Bucuresti, pentru inselaciuni bancare

Postat la 04 august 2011 30 afişări

Trei membri ai unei grupari, care a obtinut credite bancare cu acte false, au fost arestati preventiv de catre Tribunalul Bucuresti, iar alte 34 de persoane folosite de acestia pentru a frauda bancile sunt cercetate in libertate.

Astoret Magdalena Cojocaru este acuzata de fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata, falsificarea instrumentelor oficiale, folosirea instrumentelor oficiale falsificate si inselaciune cu consecinte deosebit de grave, Liliana Roxana Vasile de fals privind identitatea so inselaciune cu consecinte deosebit de grave, iar Vasile Vasilescu, pentru complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Potrivit Parchetului, in perioada septembrie 2010 - mai, Liliana Roxana Vasile si Vasile Vasilescu ar fi racolat 34 de persoane dispuse sa solicite si sa obtina credite de la mai multe unitati bancare. Acestia ar fi pus la dispozitia celor 34 de persoane actele necesare pentru accesarea creditelor, i-ar fi insotit la unitatile bancare, iar dupa obtinerea banilor ar fi solicitat jumatate din valoarea creditului, sumele fiind ulterior impartite de cei trei inculpati.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inselaciuni,
clienti,
banci,
inchisoare
/actualitate/afaceri/trei-persoane-au-fost-arestate-in-bucuresti-pentru-inselaciuni-bancare-8568378
8568378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.