Trei noi magazine miniMax Discount intr-o luna

Postat la 26 martie 2008 11 afişări

Reteaua miniMax Discount deschide maine (joi, 27 martie) un nou magazin in Calan (jud. Hunedoara) si, pana in Paste, alte doua unitati, la Titu, Dambovita (3 aprilie) si Turnu Magurele, Teleorman (17 aprilie).

Inainte de Paste, reteaua ar urma sa ajunga astfel la 16 magazine, investitia medie pe magazin fiind de 750.000 de euro.

"Localitatile mai mici ofera posibilitati de dezvoltare pe termen lung si anticipam ca aceste magazine vor deveni repere importante in comunitatile locale", declara Rainer Exel, director general la miniMax Discount.

Obiectivul companiei pentru anul in curs il reprezinta inaugurarea a 20 de noi magazine, inclusiv la Brasov, Buzau, Navodari, Ovidiu si Petrosani, accelerandu-se ritmul expansiunii retelei la nivel national. Fiecare magazin are o suprafata de vanzare de 1.000 mp, 6 case de marcat si 80 de locuri de parcare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
FMCG,
miniMax Discount
/actualitate/afaceri/trei-noi-magazine-minimax-discount-intr-o-luna-2488106
2488106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.